JakkaS Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Ja wiem ze "rozmiar nie ma znaczenia" ale mogl bys dac wieksze te obrazki. Pomijajac to ..ostatni mi sie najbardziej podoba... widac, ze chlopki sie razem trzymaja :D
mariusz90 Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Popieram. Małe jest piekne, ale bez przesady. A tak wogóle fajne RYSUNECZKI (bo wkońcu trudno powiedzieć rysunki)
grim666 Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Od technicznej strony fatalnie, ale mają swój urok, lubię taki klimacik. Zdecydowanie musisz pracować nad (pomijając wyrobienie łapy i kreski) nad anatomią, budową wszelakich elemantów składających się na te bestie itd. Osiągniesz to poprzez obserwację ciągłą wszystkiego i takież samo ćwiczenie rysunku. To zresztą tak samo jak ja he he. Hail.
`Ibanez Napisano 30 Październik 2006 Autor Napisano 30 Październik 2006 Dzięki wszystkim za rady:)trzeba bedzie poćwiczyć lecz narazie więcej czasu poświęcam grając na gitarze elektrycznej więc więcej gram niż rysuje.Ale zawsze sie cos znajdzie dla rysowania:D dzięki jeszcze raz.
designboot Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Tak jak wyżej wspomniane zostało: -anatomia :) - popracuj nad techinką jeszce pozdro
Rekomendowane odpowiedzi