Napisano 30 Październik 200618 l Ja wiem ze "rozmiar nie ma znaczenia" ale mogl bys dac wieksze te obrazki. Pomijajac to ..ostatni mi sie najbardziej podoba... widac, ze chlopki sie razem trzymaja :D
Napisano 30 Październik 200618 l Popieram. Małe jest piekne, ale bez przesady. A tak wogóle fajne RYSUNECZKI (bo wkońcu trudno powiedzieć rysunki)
Napisano 30 Październik 200618 l Od technicznej strony fatalnie, ale mają swój urok, lubię taki klimacik. Zdecydowanie musisz pracować nad (pomijając wyrobienie łapy i kreski) nad anatomią, budową wszelakich elemantów składających się na te bestie itd. Osiągniesz to poprzez obserwację ciągłą wszystkiego i takież samo ćwiczenie rysunku. To zresztą tak samo jak ja he he. Hail.
Napisano 30 Październik 200618 l Autor Dzięki wszystkim za rady:)trzeba bedzie poćwiczyć lecz narazie więcej czasu poświęcam grając na gitarze elektrycznej więc więcej gram niż rysuje.Ale zawsze sie cos znajdzie dla rysowania:D dzięki jeszcze raz.
Napisano 30 Październik 200618 l Tak jak wyżej wspomniane zostało: -anatomia :) - popracuj nad techinką jeszce pozdro