Napisano 30 Październik 200618 l Hi, witam zabieram się za moj dyplom, temat... konkurs Muzeum Sztuki Współczesnej w Wawie (gotowe założenia, może troche duży temat... spoko), troche szukam roznych informacji na temat tego typu obiektow, trzeba przeprowdzic jakies analizy :), jeżeli macie jakies informacje, materiały dla Kunshaus w Graz, mam troche juz, także rysunki ale słabo czytelne (nie wiem czy były jakies artykuły w naszej polskiej prasie)... wielkie dzięki za jakiekolwiek informacje, jeżeli ktos z was dysponuje jakims podkladem mapowym dla lokalizacji konkursowej (plac defilad) to byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie, mam wyrys i wypis z planu - było to dołączone do regulaminu konkursu... mile widziane jakiekolwiek wskazówki, komentarze do tematu (wybieram się na przedmiotową lokalizacje w piątek 3 listopada) pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200618 l Autor Hej, moje kolejne pytanie po owocnych poszukiwaniach materiałow do konkursu tyczy sie samego obiektu PKiN, elewacje widoki ktore pomogą mi zbudowac prosty model budynku... prosze o informacje i pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 200618 l Hej, moje kolejne pytanie po owocnych poszukiwaniach materiałow do konkursu tyczy sie samego obiektu PKiN, elewacje widoki ktore pomogą mi zbudowac prosty model budynku... prosze o informacje i pozdrawiam o ile mi wiadomo , póki co organizatorzy konkursu nie przygotowali takich materiałów. temat był poruszany i padła propozycja żeby przygotowali w ogóle cyfrowy model 3d pałacu kultury. moim zdaniem marne na to szanse, ale kto wie. same rysunki by się z pewnością przydały ale model moim zdaniem możesz sobie darować. szkoda na to czasu. renderingi wmontuj później w zdjęcia i po sprawie.
Napisano 25 Listopad 200618 l witaj! Ja też będę robić dyplom z Muzeum Sztuki Współczesnej, tylko że nie będzie to konkurs w Wawie. Również " szukam roznych informacji na temat tego typu obiektow, trzeba przeprowdzic jakies analizy " więc chętnie wymienię się materiałami do właśnie takich analiz itp. które wiadomo muszą być. Tak więc czekam by nawiązać współpracę:> pozdrawiam