piszpunta Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 poszukuje wszelakich wiadomosci dotyczacych projektowania stadionu pilkarskiego (krytego) takich jak wymiary boiska, trybun, odleglosci miedzy trybuna a boiskiem a trybuna i wszystkiego co moze mi sie przydac. moze mi ktos pomoc??:)
siwy Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 jest tego bardzo dużo. podstawowych informacji nazbiera się kilka stron notatkowych. pewnie potrzebne ci to na zajęcia. moge ci poradzic że jak jeszcze możesz to przenieś się do grupy pelczara (domyślam się że studiujesz na PB). A takie banalne info jak wymiar boiska to masz w googlu. Jak nie możesz zmienic grupy to przynajmniej skseruj od kogos notatki. Takich podstaw bylo kilka godzin zajęciowych. Nie pomoge ci niestety bo swoje notatki oddałem. pozdro.
dyonizoss Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 w Neufercie( nie pamietam jak sie to pisze :/) napewno jest o stadionach, zawsze najpierw tam sprawdzaj :) PoZdRo!!! P.S. Jak nie masz jeszcze wystarczająco materiałów, za pare dni moge sie z kumplem skontaktówac kóry jest expertem w tej dziedzinie, moze przekaze jakies materiały PoZdRo!
Rekomendowane odpowiedzi