Eloy Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Poszukuję dobrych ludzi którzy za free zrobią tutoriale na moją stronkę. Jedynie co mogę zaoferować to twój nick na forum w temacie "Zespół". Za każdy tutorial dziękuje.
Bilay Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Zobaczyłem z ciekawości "twoją stronę". Nazwa użytkownika - hasło - hmmm?? Jeśli nie mogę przejrzeć zawartości strony bez uprzedniego się zalogowania to ja dziękuję. Podejrzewam też, że nie masz żadnych tutków na swojej stronce, a prosisz o nie tutaj. Kolejna sprawa - chcesz przyciągnąć uwagę userów max3d tutkami i możliwością ich opublikowania w necie? Zaraz bo czegoś tutaj nie rozumiem. Masz już jakieś swoje, autorskie tutki? Tłumaczysz tutoriale z zagranicznych stron? Jeśli "nie" to szukasz łosi i sam jesteś leń patentowany!! Mieszkałeś na Grenlandii przez ostatnie 10 lat?? Na stronie max3d wszystkiego Ci pod dostatkiem. Zasil jej społeczność swoją wiedzą lub też chęcią jej poszerzenia. Pozdrawiam Bilay
Eloy Napisano 6 Listopad 2006 Autor Napisano 6 Listopad 2006 Bardzo Przepraszam. Teraz można swobodnie wchodzić na stronkę!
Rekomendowane odpowiedzi