gekkor Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Czesc jestem tutaj nowy. Wiec i moze glupie pytanko. Bawie sie na 3dmaxie (hobbystycznie) i mam juz jakies scenki, ale niestety nie mam pojecia jak zrobic takie cos jak tytul jakies napiski, ogolenie obrobka. Jesli ktos dysponuje takimi wiadomosciami prosze o pomoc. Gekko
Matti Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 photoshop, gimp sie nadadza. i chyba zly dzial wybrales
gekkor Napisano 6 Listopad 2006 Autor Napisano 6 Listopad 2006 dzieki ale troche nie wiedzialem gdzie z tym udezyc. Photoshop?..... ale to jest avi na photoshopie chyba sie nie da? Ale moge sie mylic.
Matti Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 a o takich scenakch mowisz:) no to Windows movie maker;) albo after effects. ostatnio tez pojawil sie darmowy program jahshaka czy cos takiego. poszukaj w newsach na glownej stronie.
gekkor Napisano 6 Listopad 2006 Autor Napisano 6 Listopad 2006 Dzieki after chyba bedzie ok. Adobe ma fajne programiki.
Arxis Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 tak jak wcześniej, Movie Maker (jest standardowo na każdym XP), zajrzyj w ten link, może coś znajdziesz: LINK
Gość gekko Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 dzieki wlasnie pracuje nad zalatwieniem adobe after effect. dzieki jeszcze raz
tweety Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 gekko: dział WIP nie służy do zadawania pytań nt: programów. jak sama nazwa wskazuje to WIP - Work In Progress - praca w toku pytania o tej tematyce powinny trafić do działu Editing&Compositing tutaj tylko postujemy swoje postepy nad aktualnie tworzonymi pracami :] a co do odpowiedzi na Twoje pytanie: nieco prostszy w obsłudze jest Adobe Premiere dla początkującego jak znalazł. Pozdrawiam
Gość gekko Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 dzieki jeszcze raz i nastepnym razem poprawie sie i bede uwazal gdzie pcham paluchy :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi