Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam dawno tu nie zaglądałem :P jakis roczek chyba sie nie udzielałem na forum dyplom i takie tam czasu nie było no ale nic nie bede sie tłumaczył.

Stworzyłem razem z kolega noizzem parę przedmiotów głównie chodziło o połaczenie jego umiejetnosci 2d w projektowaniu z moimi 3d wyszło jak wyszło ocenncie powiedzcie co wam sie nie podoba a co jest waszym zdanie dobre.

Ocenie podlegaja Piwo Sir Wiliam oraz Scratch Lemon.

Jeżeli kotś ma wiedze a wierze że ma to prosiłbym o pomoc w trzeciej pracce a mianowicie trudze sie jak narazie z papierkiem na lizaku i nie wiem jak to ugryźć narazie próba reactorem wypadła jako tako jak na 1 godzine roboty ale wciąze nie jest to to .

Może ma ktos pomysł jak szybko to wymodelować narazie robiłem planea z modyfikatorem cloth i zapuszczałem reactora na kulke lizaka nie potrafie jednak nadac temu plejnowi ruchu obrotowego moze ktos mi cos podpowie?? pozdrawiam wszystkich i dzieki za komentarze

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Piwo drugie - superanckie :D To samo Lemon :]

Lizaki...jakies bez wyrazu ;)

Napisano
  • Autor

lizaki tak jak pisalem nie skonczone dopiero zacząłem i jak narazie sie meczę :)

Napisano

Render piwa mógłby być lepszy, wyglada jakby to było zrobione w Photoshopie a nie w 3d (może jest?), płaskie, bez wyrazu takie. Kapsel zupełnie nie pasuje :]

Puszki super natomiast :]

Napisano

Kapsel troche słaby :) ( dziwny ) ogólnie to ładne renderki ...