merv_ Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 Krakowska jesień 06 moja mother i pies wujka :) ps 2,5 godziny oryg rozdzielczosc 3000X1600 piks i powiedzcie mi: lepsze z liściem czy bez Aha musze jeszcze dodac ze widac efekt klonowania (drzewo) ale on bedzie zlikwidowany... tak samo jak to ze pies w trawie za głęboko.. :) ale nie mialem dzisiaj czasu wiecej zrobic teraz technicznie: olympus sp350 :) postacie maskowałem ręcznie Komentujcie
tweety Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 bardziej nadaje się to do fotomontaży :] samo wykonanie leży: brak jakiejkolwiek spójności kadru. niebo przepalone, spody drzew za ciemne... typografia nie pasuje mi do takiego tematu. bardziej widziałbym tutaj miękki font. poza tym nie za bardzo rozumiem po co ci ten liść? i to taki wielki??
Kuciel Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 kiepska kompozycja, nie widac w zdjeciu motywu jakim jest jesien, lisc za bardzo statyczny i sztucznie wyglada, powinienes dodac mu ruchu, pozatym do czego to ma sluzyc ? wydruk, strona, plakat czy co ? :)
merv_ Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 i pies za głęboko w trawie :D a jesieni nie widac sam nie wiem czemu... moze pózna jesien Kuciel > to ma sluzyc nauczeniu sie maskowania w fotoszopie :D aha i moja mama naprawde ma taka plaska buzie
Rekomendowane odpowiedzi