Napisano 19 Listopad 200618 l Witam! Chcialem zrobić sobie nową stronke. Całość miala by być we flashu. Narazie jednak sam wyglad, pytam Was czy nadaje sie ? czy nie odstrasza ? czy warto dokańczać to. Mam problem z wyborem koloru i ułożeniem menu :P dlatego daje tu trzy różne wersje. 1. tą chciałbym wsadzić w neta, bo mnie nabardziej odpoowiada: 2. Wcześniejszy kolor przed użyciem Hue/Saturation 3. To samo tylko że menu z boku. lepiej menu na dole czy z boku żeby ludzie nie musieli łamać karku ? Przyciski miały by sie oczywiście wysuwać po najechaniu myszą. Prosze o komentarze, i ewentualne porady co zmienić :> ocencie ? Pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200618 l Mi się tam podoba. na pewno nie odstrasza i warto kontynuować. Wybierz to zielone - przyjemniejsze i mniej się zlewa. Menu na dole wygląda lepiej, ale czytelniejsze jest to z boku. wady - trochę małe - nie ma za bardz miejsca na pokazanie zawartości zdjęciowej - typografia tekstu długiego raczej cienkawa - brzydka bardziej niż nieczytelna. Reszta spoko - czarne tło to łatwo załatwiona sprawa, ale może być nad tym popracował to wyciągniesz więcej z tego sajta
Napisano 19 Listopad 200618 l Autor Heh, ja bym bardzo chciał dać jakieś inne tło :) np jakis gradient albo coś, ale potem troche problem z wsadzeniem tego do html, zeby sie rozciagał na całą szerokość i wysokość okna, niezależnie od rozdziałki. niestety nie potrafie :>