Napisano 7 Marzec 200718 l Autor pierwsze zdjecie z krotkowlosa pieknoscia jest niesamowite. brawo :) Dziekowac :)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Autor po przerwie to a niedlugo wiecej :) Inspiracja Irving Penn Canon EOS 30 D czas: 1/160s Przysłona: F/16 Długość ogniskowej:55 mm Szybkość ISO: 100 Inspiracja Annie Leibovitz Canon EOS 30 D czas: 1/200s Przysłona: F/7,1 Długość ogniskowej:37 mm Szybkość ISO: 100
Napisano 14 Kwiecień 200717 l Autor Komentowac kurka! kim moze byc czlowiek ktory jak zawsze pragnie to nigdy krytyki uslyszec nie moze ! :)
Napisano 16 Kwiecień 200717 l Autor no to dalej inspiracja moją ukochaną:) Canon EOS 30 D czas: 1/100s Przysłona: F/5,6 Długość ogniskowej:41 mm Szybkość ISO: 100
Napisano 26 Kwiecień 200717 l to z Twoja ukochana najlepsze :) a w serii SFS co to jest to niebieskie ? jak taki efekt uzyskales ??
Napisano 26 Kwiecień 200717 l Autor lampa za niebieska szyba + flash + dluzszy czas naswietlania cos jak Canon EOS 30 D czas: 2s Przysłona: F/5,6 Długość ogniskowej:55 mm Szybkość ISO: 400
Napisano 10 Maj 200717 l Pierwsza fotka extra-prosta ale coś w sobie ma :) Chciałabym zobaczyć to samo ujęcie ale przy zachodzie słońca :)
Napisano 20 Maj 200717 l Z prwnoscią juvenalia Warszawskie. Zwałuje że nie wziąlem aparatu :( takiesłodkie minkimieli ci spadający ludzie :D Muaahhahaha :D ładne zdjątka: lake i Devil_is_here_I_think
Napisano 30 Maj 200717 l ostatnie zdjęcie.. moim skromnym zdaniem chyba nie powinno się takich robić.. powody. 1. brak kontaktów z obiema osobami.. pierwszoplanowa postać ma odwróconą twarz.. a osoba z tyłu jest poza głębia ostrości i przez te dwa główne powody fota stała się "ehh.. tam jakaś kolejną" propozycja ustawić głębię ostrości na tej osobie z tyłu bądź odwrócić modelkę Do NAS odbiorców :D pozdrawiam
Napisano 31 Maj 200717 l Autor Dzieki za komentsa ale to zdjecie nie bylo pozowane tylko takie spontaniczne i dlatego malo dopracowane :)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l 2 kolejne :) Ta fotka wygląda jak z albumu klasowego rodziców :P Fajnie wyszła i ta fotka twojej ukochanej też ładnie. a co Cię tak wzięło na stare fotki? :)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Moim zdaniem nie pasuje do klimatu starej fotki ubiór połowy uczestników zdjęcia - to nie ta epoka i wygląda nienaturalnie taka aranżacja przedstawionej sceny. Jednak pomysł ciekawy.
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Autor colgatte - z ubraniami to prawda ale to zdjecie wyskoczylo tak spontanicznie :) illy - dankie :)
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Wiesz co mi najbardziej przeszkadza w Twoich zdjeciach? Teatralnosc. W wiekszosci przypadkow widac, ze to ustawka, taki sztuczny dramatyzm. Blisko Ci do stockowych fotek, ale czy to dobrze, czy zle, nie mnie oceniac :) A jezeli chodzi o to zdjecie ostatnie, to nie wiem, co Illiemu tak sie w nim podoba :) edit: i jeszcze jedna rzecz;> Lapiesz ostrosc na przedmioty/osoby, ktore nic nie znacza w obrazie. A to reka z fajka (zamiast twarzy), a to wyciagnieta do kamery reka (zamiast twarzy), a to postac ucieta od szyji w gore (zamiast postaci na drugim planie, ktora trzyma pistolet). Bardzo lubisz nudny pierwszy plan ;)
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Autor Dzieki Reanimator, mam swoje upodobania co do fotek i pstrykam tak jak wlasnie lubie:) Postaram sie robic ciekawsze !! :)
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Konkretna kobieta z Twojej Mamy! Jak do tej pory, najbardziej udany z zamieszczonych tu przez Ciebie portretów. Spojrzenie, wyraz twarzy, wiele mówią, kolory bajeczne, kadr też super, ta ręka nieprzypadkowa, miodzio. Mam nadzieję, że ogólnie jest łagodniejsza. ;-)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l A jezeli chodzi o to zdjecie ostatnie, to nie wiem, co Illiemu tak sie w nim podoba Po prostu podoba mi sie ulozenie zdjecia, kierunki i wszystko. Fakt, mozna jeszcze pokombinawac. Ale po prostu dla mnie kompozycyjnie jest idealne, mega czytelne i mozna sie dalej zastanawiac nad trescia zdjecia nie bedac zmeczony jego ogladanie. Tak samo jak jeziorko kilkanascie postow wyzej. Ogolnie sam daze do robienia takich kompozycji. Kuciel: poco ci taka nowoczesna lustrzanka skoro postarzasz zdjecia ;p;p;p;p btw: jakies pluginy czy reczna zabawa?
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Jak do tej pory, najbardziej udany z zamieszczonych tu przez Ciebie portretów. Spojrzenie, wyraz twarzy, wiele mówią, kolory bajeczne, kadr też super, ta ręka nieprzypadkowa, miodzio. Zgadzam się w 100%. Tak trzymaj ;)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Autor Kuciel: poco ci taka nowoczesna lustrzanka skoro postarzasz zdjecia ;p;p;p;p btw: jakies pluginy czy reczna zabawa? illy bo po robieniu tych zdjec tak ze znajomymi dogadalismy, a co do techniki to recznie :) kropa, Colgatte Dzieki wielkie :)
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Autor Jako iż dawno nic nie wstawiałem to taka zajawka co byście o mnie nie zapomnieli, niedługo większa porcja będzie :) Edytowane 2 Lipiec 200915 l przez Kuciel