Napisano 3 Październik 200222 l witam czy mogł by mnie ktos obdarować najnowszym Brazilkiem wraz z \"ulepszaczem\" do pełnej wersji? :P Na skrzynkę: [email protected] pozdrawiam Piotr
Napisano 3 Październik 200222 l Autor cholera wybaczcie ze w nowym temacie przysypiam juz i mi się źle klikneło Piotr
Napisano 6 Październik 200222 l Autor hmm troche zaczynam odczuwac pewne rozczarowanie. Swego czasu mnie proszono abym podeslal kilku osobom brazila tak tez zrobilem, dzisiaj sam prosze i z tego co widze to nie ma chetnego do zrobienia tych kilka klikniec myszka w celu wyslania :( Tak wiec jeszcze raz ...czy ktos zechce mi wyslac brazila najnowszego z updatem oraz crackiem o ile mi wiadomo jest to wersja 1.0 z update do 1.3 [email protected] Piotr
Napisano 6 Październik 200222 l witam!! O ile mi wiadomo to mozesz ruszyc dupsko i skoczyc na ftp :) i sobie sciagnac sam :D hie hie hie jak chesz to napisz do mnie to ci posle poczta :) bo mam kinkanasice wersji brazili ;) jedna jest na ftp jako brazil1.0 druga w upload\\odpanamarcossa\\ brazilek :) a reszty jeszcze nie zdazylem na ftp wrzycic :D