FunnyBunny Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Mam problem z programem make human... włączam go i tam coś sobie robie, ale, właśnie skończyłem już i chce wyrenderować i tu jest problem... naciskam render i jakiś napis m isię pojawia; can't find render engine czy coś w tym stylu. Albo chce zapisać, to naciskam na save i jest napis; couldn't save press esc to return... Pomóźcie. Proszę. A jeszce jedno czy make human jest odtwarzany w blendreze bo na www.makehuman.org coś tam jest dużo napisów o blenderze i właśnie może jak chce renderować to nie moge gdyż nie mam zainstalowanego blendera?? Pomóżcie prosze.
tweety Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 FunnyBunny: pewnie dlatego, że nie włączyłeś komputera. na litość boską! człowieku napisz coś więcej! czasy wróżek skończyły się wraz z nadejściem epoki parowej więc rozwiń swoją myśl głębiej a nie każ nam zgadywać dalszej treści posta.... poza tym zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. "Make human" nic nie mówi o problemie z jakim się zetknąłeś co na przyszłość utrudni wyszukanie tego wątku w forumowej wyszukiwarce przez inne osoby. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi