gowerman Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Witam Mam taki mały problem czy jest możliwe aby dało się animować tylko sam poligon chodzi o to że mam klawiature (mesh) i che aby jak nacisnę przycisk czyli poligon wcisnął się. kombinuje ale nie moge ustawić set key dla tylko danego poly. Robie tak że zaznaczam potem daje detach i robie z tego element ale gdy tak zrobie to nie mam już połączonych tych elementów pewnie to robienie elementów też robie źle więc tak przy okazji jakby ktoś wiedział
Master Kiełbaster Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 daj modyfikator edit poly i włącz tryb animation chiba... 1 1
Reanimator Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Najprosciej bedzie Ci odlaczyc klawisz od mesha i jako osobny obiekt animowac go po prostu. Przeciez caly sie wciska na klawiaturze, a nie zapada jakby byl z gumy. A jak nie, to wrzuc kosc, podepnij ja Skinem pod klawisz i animuj te kosc. Easy as this.
gowerman Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 właśnie o to chodzi że jest z gumy bo to nie klawiatura kompa z tą kością spróbuje
gowerman Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 spoko to pierwsze z editebly poly podziałało dzięki
Master Kiełbaster Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 http://www.max3d.pl/forum/reputation.php?p=469528 :*
Rekomendowane odpowiedzi