Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Poszukuję grafika do współtworzenia gry na konkurs portalu http://www.XNA.pl Regulamin konkursu tutaj Konkurs polega na napisaniu gry w nowej technologii Microsoftu - XNA Framework. Sponsorzy to m.in. Microsoft Polska oraz Software Developer's Journal, a wśród nagród jest publikacja gry w SDJ - a co zatym idzie zdobycie renomy ( oczywiście są też nagrody rzeczowe ). Pracę należy oddać do końca stycznia.

Gra, o której stworzeniu mowa to prosta platformówka 3d. Więcej informacji znajdziecie we wczesnej wersji dokumentu koncepcyjnego ( tzw. design doc'a ), który stworzyłem - dostępny tutaj lub tutaj Do zadań grafika należało by stworzenie kilkudziesięciu oteksturowanych modeli 3d w dowolnym programie graficznym, stworzenie tekstur potrzebnych do menu, loga gry itp. Słowem - cała oprawa wizualna gry oraz w miarę możliwości odciążanie mnie z innych, drobnych zajęć. Ja natomiast zajmę się zaprogramowaniem wszystkiego w Microsoft XNA.

Kontakt:

- gg: 4672810

- tlen: mateuszwieloch #IHATESPAM# tlen.pl

- email: mateuszwieloch #IHATESPAM# wp.pl

Zapraszam do współpracy,

Mateusz -=Grik=- Wieloch

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 924
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Napisano
  • Autor

NIEAKTUALNE Grafik jakiś czas temu się znalazł. Osoby zainteresowane projektem zapraszam tutaj. Jeśli ktoś nadal jest zainteresowany współpracą przy tworzeniu gier komputerowych proszę o kontakt - najprawdopodbniej nie jest to mój ostatni projekt, więc w razie poszukiwań w przyszłości będę wiedział do kogo się zgłaszać.

Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie,

Mateusz -=Grik=- Wieloch

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności