Quatro7 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 szukam jakiegos dobrego i fajnego printa golfa 2 i nie moge znaleźć :( ktoś ma moze :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bucek_2 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Wejdz w forum modeling i zobacz jaki jest pierwszy topic. I co tam jest napisane? jest pare linkow do blueprintow na bank cos znajdziesz Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quatro7 Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2006 widziałem, przeszukałem wszystkie porzed napisaniem tego tematu i racja znalazłem jeden tandetny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 O jo jo joj jo jo joj... Podązaj za białym królikiem...Neo ;) Zacznij klikają >>tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 coś chyba słabo przeszukiwałeś forum ;) (ostatni post) >> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=28585&page=2 Jak już przeczzytałeś to wyjasnienie: "Ale ja naprawde kiedyś skończe tamten model ;)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi