zdunek89 Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Witam , w unvarp UVW, w maxie 8 jest opcja pelt mapping i do niej(nie wiem czy była w poprzednich wersjach maxa bez pelta) jest takie zaznaczanie,kolorowanie krawędzi na niebiesko. i mam problem z odznaczaniem,odkolorowywaniem ich. Jak odznaczyć te krawędzie? Pewnie to jest banalnie proste ale próbowałem skrótów i nic...
zdunek89 Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 no dzięki :D wiem czemu nie działało bo na Point to Point seams nie działa :/ a działa na Edit seams
Temporal Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Heh no chyba to logicznie autodesk wymyślił Edit seam to do edycji szwów a point to point to stawiania szwów metodą z punktu do punktu.
zdunek89 Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 ale można by w ten sposób też odznaczać ale nie dali takiej opcji w point to point
Temporal Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Trudno sie mówi. Dobra koniec Off topa bo się modkowie zlecą.
Rekomendowane odpowiedzi