Napisano 20 Grudzień 200618 l Witam - taka mala pracka w toku. Prosze o komentarze. Praca renderewana w max+vray. Praca powstala w celu poznania mozliwosci vray'a, nie ma zadnego przelozenia do rzeczywistosci, jest wynikiem mojej nauki w/w programie.
Napisano 20 Grudzień 200618 l IronMacko: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. btw: brakuje tutaj obrazka [edit] fajnie by było jakbyś napisał czy renderowałeś oraz podał podstawowe info dotyczace samej sceny.
Napisano 20 Grudzień 200618 l Autor Tomus - jak mam byc szczery to mi tez sie nie podoba ;) (podobna scenka jest w jakies architekturze) w tej pracy chodzilo mi raczej o zmierzenie sie z narzedziem jakim jest max+vray, a nie sama architektura wnetrza.
Napisano 20 Grudzień 200618 l Witam. Zwróć uwagę na widok za oknem. gdzie indziej jest słońce niż u Ciebie w scenie. Poza tym widok z okna jest za bardzo rzucający się w oczy i za bardzo zwraca się uwagę na niego niż na scenę. Trochę inaczej bym skadrował. Pozdrawiam.
Napisano 21 Grudzień 200618 l brakuje mi bumpa na podłodze.... caloksztalt przyzwoity jak dla mnie Pozdrawiam!