IronMacko Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Witam - taka mala pracka w toku. Prosze o komentarze. Praca renderewana w max+vray. Praca powstala w celu poznania mozliwosci vray'a, nie ma zadnego przelozenia do rzeczywistosci, jest wynikiem mojej nauki w/w programie.
tweety Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 IronMacko: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. btw: brakuje tutaj obrazka [edit] fajnie by było jakbyś napisał czy renderowałeś oraz podał podstawowe info dotyczace samej sceny.
!Ewert Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 brzydka ta sala nie podoba mi sie ale wykonanie nawet nawet;p
IronMacko Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 Tomus - jak mam byc szczery to mi tez sie nie podoba ;) (podobna scenka jest w jakies architekturze) w tej pracy chodzilo mi raczej o zmierzenie sie z narzedziem jakim jest max+vray, a nie sama architektura wnetrza.
troglodyta Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Witam. Zwróć uwagę na widok za oknem. gdzie indziej jest słońce niż u Ciebie w scenie. Poza tym widok z okna jest za bardzo rzucający się w oczy i za bardzo zwraca się uwagę na niego niż na scenę. Trochę inaczej bym skadrował. Pozdrawiam.
Gość George82 Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 brakuje mi bumpa na podłodze.... caloksztalt przyzwoity jak dla mnie Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi