vinc Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Witam....mam maxa 8, v-ray rc3 i kupilem ostatnio shadery z everow i mam problem, jak chce nalozyc jakis material, np. szklo na obiekt lub grupe obiektow to mi sie max zamula i w ostatecznosci wyskakuje okienko ze pojawil sie błąd i program zostanie zamknięty, tylko jak nakladam materiały, nawet jak sam jakis zrobie to po nałożeniu rónież....ktos wie o co chodzi, bo przyznam troszke utrudnia mi to prace...dzieki wielkie...pozdro
mirach Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Jak masz problem z materiałami od everów to pisz do everów. Ale z tego co widze co wszystko ci się sypie. Od początku zainstalowania maxa tak masz?
Chalek Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Mysle, ze cos Ci sie sypnelo z Maxem, radzilbym przeinstalowac. PS moze choc tytul watku napisalbys po polsku?
vinc Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 Nie od początku, od kilku dni, przeinstaluje, tytuł spróbuje zmienić.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi