drem Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Witam! moze sie tu znajdzie jakis webmaster;) mam problem ze strona internetowa:( kiedy bawilem sie w panelu administracyjnym chcialem zobaczyc co to jest backpack (nie wiem czy dobrze zapamietalem nazwe). zeby sprawdzic co to jest probowalem zaladowac do tego ikone. gdy kliknalem zeby ja zaladowalo wyswietlilo sie to: "Query failed!" nie wiem co mam zrobi:/ do panelu administracyjnego takze nie moge wejsc... strona: www.aoh-gaming.pl (ja jestem z tego zielony xD) pomocy!
Knysha Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Korzystasz z jakiegos CMS'a? edit: Zapewne chodzi Ci o backup bazy danych MySQL - czyzbys probowal wgrac ikone w phpMyAdmin w narzedziu przywracania plikow .sql? :D
drem Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 wlasnie o to mi chodzi...! xD tylko co ja teraz mam zrobic ;?
Knysha Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 Masz moze kopie bazy w pliku .sql? Jaki to CMS jest?
drem Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 hmmm... ja sie na tym za bardzo nie znam:P nie wiem czy o to ci chodzi ale uzywam total commander do wstawiana plikow na serwer.
AGmakonts Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 nie chodzi o program tylko jak się ten system na ktorym masz strone nazywa php nuke, post nuke, php fusion itp
Knysha Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 System zarządzania treścią (ang. Content Management System - CMS) jest to jedna lub zestaw aplikacji internetowych pozwalających na łatwe utworzenie oraz późniejszą aktualizację i rozbudowę serwisu WWW przez personel nietechniczny. Kształtowanie treści i sposobu ich prezentacji w serwisie zarządzanym poprzez CMS odbywa się za pomocą prostych w obsłudze interfejsów użytkownika, zazwyczaj w postaci stron WWW zawierających rozbudowane formularze. ;] da mesedz...
Rekomendowane odpowiedzi