Skocz do zawartości

Pomocy- potrzebuje Grafika

Featured Replies

Napisano

Tym krzykiem rozpaczy pragnę prosić was o pomoc!

Jestem organizatorem festiwalu Fire Nights - festiwalu o wielkich ambicjach i goszczącym wielkie sławy polskiej sceny rockowo-metalowo- punkowo- gothyckiej lecz niestety o nikłych środkach do realizacji ów festiwalu.

Totez piszę do was z prośba o pomoc!

Potrzebował bym kogoś kto (w zamian za no nie ukrywam nie za wysokie wynagrodzenie ) mógłby dla mnie stworzyć split reklamowy z elementami grafiki komputerowej - a tutaj widze naprawde wiele prac osób które maja talent dlatego akurat was proszę o pomoc

w założeniu jest najazd kamery na zachmurzone ciemne niebo, zaczyna padać deszcz ( ujecie na kałuże i wpadające do niej krople robiące na niej takie specyficzne kółka (na fizyce uczono mnie że to rozchodzenie fali ale fizyki już dawno nie maiłem wiec się mogło coś pozmieniać :) )

to czarne deszczowe niebo nagle zaczyna płonąc i również deszcz zamienia się w deszcz iskier czy płomieni, następnie najazd na konturowa mapę polski ( ciemna mapa ciemne tło i tylko srebrne lub białe kontury polski ) która to w niektórych miejscach ( miejscach w których znajdują sie miasta do których festiwal zagości ) powstają małe "zapłony " mniej więcej takie jak przy zapalaniu zapałki , następnie najazd albo na już normalne niebo albo na to płonące i napis "FESTIWAL FIRE NIGHTS więcej na ... " i tu adres mojej strony festiwalowej.

Osoby chętne do współpracy proszę o kontakt pod nr GG: 8845711 ,

ewentualnie pod nr tel. komórkowego 509 - 968 - 981 (po godz. 18 )

mój mail [email protected]

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy

Przewodniczący komitetu organizacyjnego festiwalu FIRE NIGHTS

Jarosław JARACZ Jędyczek

• Wyświetleń 858
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.