TrojkaT Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Witam Chce se kupic odtwarzacz mp3 z bezprzewodowymi sluchawkami. Moze byscie mi cos polecili, szukam na necie i zbyt duzego wyboru nie mam dzekki
Bzyku Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 dziwisz sie :) bezprzewodowe sluchawki jak bys wybieral normalne to bys bral irivera albo iaudio
tweety Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 TrojkaT: 1030 postów na karku i zły dział. co to robi w "General Discussion (CG)" może do GFW to jeszcze dasz? przenoszę.
TrojkaT Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 byzku podal bys jakiegos linka. Tweety wiem sorry
Gość BiX Napisano 31 Grudzień 2006 Napisano 31 Grudzień 2006 Stary.. kup sobie MP4... Ja mam już pół roku i jestem bardzo zadowolony... :) Jeśli koniecznie chcesz mp3.. To radze MPIO..
Ardeni Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 mp4 nie są polecane, iriver'y są ponoć dobre bardzo a słuchawki jakieś na allegro znajdziesz na pewno
Gość BiX Napisano 1 Styczeń 2007 Napisano 1 Styczeń 2007 E tam... Jak kto woli.. Ja stawiam na ilość funkcji.. Mam 1GB ze slotem na dodatkowe karty SD, Odtwarza filmy ekranik mam 1,5'' i 65.000 kolorów. Zdjęcia, pliki textowe itd.. Ale jak mówię co kto woli... Jakoś mam świetną.. (zresztą musi być dobra jak moje Mp3-ki mają po 320kb/s... :D ) P.S Za MP4 zapłaciłem... około 300zł.. a więc tyle ile dobra MP3 bez połowy tych wszystkich funkcji.. :) P.S 2 Nie kupuj tylko MP3 z firmy Creative.. miałem i niestety były to wyrzucone pieniądze.. :(
Rekomendowane odpowiedzi