Napisano 27 Grudzień 200618 l Mam problem z dodawaniem tekstur. Tzn - jak to się wogóle dodaje? :) Z góry wielkie dziękuję za pomoc i za nie ruszanie mojego wątku (ostatnia prośba to do moderatorów :) )
Napisano 27 Grudzień 200618 l Graphick Wszelkie kwestie dotyczace podstawowej obslugi programu mozna znalezc pod klawiszem F1 (help programu) Znajdziesz tam mase przykladów, tutoriali i szczególowe opisy fukncji programu. Jesli nie posiadasz plików help do programu znajdziesz je w dziale FAQ (link) Poza tym prosilbym o wykazanie sie odrobina samoinicjatywy i przeszukania http://www.google.com gdzie szybko mozna znalezc odpowiedz. Zadawanie banalnie prostych pytan jest niezgodne z regulaminem forum: zadawanie pytan (link). po przeczytaniu przez ciebie tego postu temat zostanie usunięty. Pozdrawiam
Napisano 27 Grudzień 200618 l Najpierw musisz teksture stworzyc, lub ja wgrac, a robi sie to MATERIAL EDITOR skrot klawitury to: "M". Tam masz takie szare kuleczki, i jesli chcesz wgrac material to na dole jest GET MATERIAL, a jak nie to musisz go stworzyc uzywjac opcji nizej. Jak juz masz material, jaki chcesz, wybierasz ze swojej sceny obiekt, ktory chcesz oteksturowac i klikasz na ASSIGN MATERIALTO... i juz. Ale generalnie to wszystko jest w tutorialach..., a Twoje pytanie naprawde jest podstawowe typu: "jak wsiąść do samochodu...". Pozdrawiam