Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kilka moich ostatnich twarzyczek i łapek, które ostatnio zrobiłem...

na pierwszy ogień Maausia :p i jej wymowne spojżenie mówiące: "Paweł mam nadzieje że nauczyłęś sie na sesje" :p:p

gosiazl2.jpg

i łapka:/...

r261siada322nanb9.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki mant-raz. Co do papieru to użyłem najzwylkejszego z drukarki:p:p ołówek 2b do wstępnego szkicu potem 5b i wykończenie automatem:)

i nowy komplecik do oceny:)

tataix4.jpg

322apkatdx4.jpg

Napisano

bardzo przyjemna kreska ;) i swiatlocienie ;) zajefajny ten pierwszy portrecik i spojrzenie ma naprawde wymowne :D ten drugi kolezka ma fajna brodke :)

pozdro

Napisano

Kreska bardzo fajna, ale jeśli chodzi o portrety - mam wrażenie, że w obu nos jest trochę za krótki (jakby spłaszczony). Szkice dłoni są obiecujące, ale proporcje są trochę "odpuszczone" (np. w ostatnim, palec wskazujący ostatecznie zyskał ustawienie nieco nieanatomiczne ;) ). Ale dawaj więcej, trening czyni mistrza ;)

BTW, wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

Napisano

Dzięki za komenty chłopaki. Aspenboy dobrze wypatrzyłeś:) w pierwszym portrecie żeczywiście nos za mało odstaje, ale w żadnym razie nie jest za krótki. A w drógim już nie da sie ukryc że za krótki jest:p

następna parka do kolekcji...

tatabe2.jpg

sataneex9.jpg

Napisano

Mi się podoba pierwszy, tylko ten nos trochę psuje efekt. Jeszcze bardziej różnicuj kreskę, czasem mocniej przyciśnij , czasem lekko dotykaj kartki. Rysuj dużo bo masz duży potencjał.