Napisano 27 Grudzień 200618 l kilka moich ostatnich twarzyczek i łapek, które ostatnio zrobiłem... na pierwszy ogień Maausia :p i jej wymowne spojżenie mówiące: "Paweł mam nadzieje że nauczyłęś sie na sesje" :p:p i łapka:/...
Napisano 30 Grudzień 200618 l Autor Dzięki mant-raz. Co do papieru to użyłem najzwylkejszego z drukarki:p:p ołówek 2b do wstępnego szkicu potem 5b i wykończenie automatem:) i nowy komplecik do oceny:)
Napisano 30 Grudzień 200618 l bardzo przyjemna kreska ;) i swiatlocienie ;) zajefajny ten pierwszy portrecik i spojrzenie ma naprawde wymowne :D ten drugi kolezka ma fajna brodke :) pozdro
Napisano 1 Styczeń 200718 l Kreska bardzo fajna, ale jeśli chodzi o portrety - mam wrażenie, że w obu nos jest trochę za krótki (jakby spłaszczony). Szkice dłoni są obiecujące, ale proporcje są trochę "odpuszczone" (np. w ostatnim, palec wskazujący ostatecznie zyskał ustawienie nieco nieanatomiczne ;) ). Ale dawaj więcej, trening czyni mistrza ;) BTW, wszystkiego najlepszego w nowym roku :)
Napisano 9 Styczeń 200718 l Autor Dzięki za komenty chłopaki. Aspenboy dobrze wypatrzyłeś:) w pierwszym portrecie żeczywiście nos za mało odstaje, ale w żadnym razie nie jest za krótki. A w drógim już nie da sie ukryc że za krótki jest:p następna parka do kolekcji...
Napisano 9 Styczeń 200718 l Mi się podoba pierwszy, tylko ten nos trochę psuje efekt. Jeszcze bardziej różnicuj kreskę, czasem mocniej przyciśnij , czasem lekko dotykaj kartki. Rysuj dużo bo masz duży potencjał.