Lasta Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Witam. Jak w tytule jest to moja pierwsza strona flash, ktora robilem 1 rok temu. Ostatnio ja znalazlem i poddam ja do waszej oceny. Strone robilem w celu naukowym. Jest o dawnym klanie z gry TacticalOPS ;] . Niestety klan nie istnial dlugo.Strona nie zawiera zadnej tresci. Przy ocenie prosze wziasc pod uwage to, ze w czasie robienia strony niebylem obeznany we flashu. Cala grafika zrobiona w Photoshopie. Animacja jest wrzucona na stronie php, poniewaz zawiera formularz, ktory przy kontakcie z php wysyla maila ;p Nie bede poprawial strony. Ale uwagi przydadza sie na przyszlosc. Jest jeden blad z czcionka, bo wykorzystalem taka, ktorej pewnie nie macie, niemusicie brac tego pod uwage ;p Tu ja umieszczalem ja do testow i tak zostalo. :P http://komandor.home.pl/pub/new%20folder/rhpage/index.php (laduje sie 2MB i to trzeba przeczekac.) Pozdrawiam Michal :]
FlooX Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 no ja preloader mam :D a strona, taka nijaka, nie mam zdania, nie ma nic szczególnego.
3de Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 a mnie sie ta stronka bardzo podoba, odpowiada klimatowi gier, dobrze dobrana grafika, jeżeli to naprawde Twoja pierwsza stronka we flashu to gratuluje. PS. Pasek loadera zrobiłbym na masce, lepiej by wyszło niż rozciąganie
Rekomendowane odpowiedzi