Napisano 8 Styczeń 200718 l Witam! niektórzy moga pamietac moja stara bardzo kontrowersyjna stronke:) niedawno postanowilem odswieżyc, i oto co wyszło: http://tomec3d.stronki.pl/ stronka wykonana wspólnie z dziewczyną ("Ewelina") prosimy o opinie:)
Napisano 8 Styczeń 200718 l Za ciemno, buttony w menu przypominaja plyty nagrobkowe - moze by tak dodac jakis zywszy kolor, bo wszystko takie bure? Z pewnoscia nie wywolalo we mnie pozytywnych emocji :)
Napisano 8 Styczeń 200718 l Strasznie nie czytelna czcionka, zwlaszcza ze napisy są jako obrazki, co powoduje ze nie można jej w zaden sposob zwiekszyc. Podobnie z menu, chwile trzeba sie przyjzec zanim widac co na nim jest. Jak dla mnie stronka nadal pozostaje kontrowersyjna, jest klimatyczna, ale nie jest user friendly. pozdrawiam Mirach
Napisano 9 Styczeń 200718 l Autor dzieki za komentarze. zgadzam sie co do czcionki, moze faktycznie nie bylo to najlepsze rozwiazanie. co do żywszych kolorow- róż czy fiolet jakos mi nie pasuje;) stronka miala byc w czarno-bialych kolorkach. inne kolory zepsuły by wiecej niz pomogły.