Napisano 11 Styczeń 200718 l pierwsza wrzuta z tego konkursu. praca powstawała na "wariackich papierach" tydzień przed końcem konkursu olśniło nas, że czemu nie? można spróbować. koncepcja salonu kąpielowego powstała naprawdę w 10-15 minut. technika Max + VRay + Photoshop. teraz jak na to patrzę to parę rzeczy bym poprawił... komentujcie ile wlezie...:)
Napisano 11 Styczeń 200718 l Szkoda że więcej czasu nie poświęciliście na koncepcje. Projekt ładny ale mało oryginalny
Napisano 12 Styczeń 200718 l Oryginalne jest rozwiazanie wanny i prysznica za pomoca falującej posadzki - dopiero tu tak naprawde widac ze zostaly uzyte jakies płytki (ostatnie ujecie), na innych ujeciach za dlugo trzeba sie domyslac o co wogóle chodzi (troche pewnie jest to spowodowane tymi wszystkimi bajerami typu odbicicia, odlaski itp). Duuży + za ten prysznic i fale.
Napisano 12 Styczeń 200718 l Autor Projekt jak na tydzień czasu,i zespół ludzi panie Krzysztofie,Grzegorzu i Arturze - kiepski. przyjmuję słowa krytyki, tak jak pisałem wcześniej pomysł na konkurs wypalił nagle i szczerze mówiąc nie liczyliśmy że coś wywalczymy. co do chaosu na planszy to zgadzam się, dzisiaj zrobilibyśmy to inaczej. bardziej dopracowalibyśmy tekstury bo faktycznie zlewają się miejscami. inaczej dobralibyśmy ujęcia i kolor podkładu - biała plansza to niewypał, jednak na czarnym tle i błyszczącym papierze plansza prezentuje się zdecydowanie lepiej. A tak apropos w najnowszej Villi jest sprostowanie, bo z poprzedniej dowiedziałem się że przez całe dotychczasowe życie żyłem w niewiedzy myśląc że mam inaczej na imię, a tu nagle bingo! nazywam się Krzysztof :eek:. A tak wogóle i na marginesie wielkie brawa dla organizatorów - takiego bajzlu organizacyjnego dawno nie widziałem ... czy ktoś jeszcze brał udział w tym konkursie ???
Napisano 16 Styczeń 200718 l Autor i ja w poprzedniej edycji:) i jak? z jakim efektem? może byście coś wrzucili?..