saygon Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Nadszedł czas na preselekcję drugiej edycji Bitwy 2d. oto jej wyniki ponownie jest tylko 10 preselekcjionowanych, ale wynika to niestety z ilości zamieszczonych prac. Jak większosc zauważyła preselekcja opóźniła się, częsciowo z powodów mojej przeprowadzki do warszawy i cześciowo z innych przyczyn ktorych nie będe tu omawiać. za całośc przepraszam. a oto wyniki. ten Topic ma także sluzyc wyłonieniu waszego faworyta. Wszystkim nomonowanym gratulujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 gratulations for all !! :D i dla saygona :) pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 oto prace nominowanyh wuka Tiger1313 Phantom Misiekhc sith_LORD boowa felav Raqf Christee WavaMiva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Oj wszyscy jusz tak daleko a ja jeszcze w polu, biore sie do pracy... Gratuluje wszystkim... I takie pytanko: do kiedy trzeba skonczyc prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 no prosze i jest już sonda - dobra robota - prace też ok:D (ciekawe, czy mój faworyt wygra :d) Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 Sith Lord i Misiekhc, a potem dlugo, dlugo nic :P Wstrzymam sie jeszcze z wyborem, bo to chyba jeszcze nie koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 prawdopodobnie moj ostatni post... sith_LORD gl mam nadzieje ze wygrasz ta bitwe :) pozdrawiam i przepraszam Witek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Początkowo moim faworytem był Phantom... bardzo mi się podobał pierwsze szkic, właściwie pomysł. Ale teraz widzę, że zwycięzca może być tylko jeden. Oddaję swój głos na pracę sith_LORD\'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 dzięki wuka :) Ja jeśli chodzi o pracę sith_lorda to mam pewne objekcje co do forumy obrazkowej...znaczy się comixowej... ja głosowałem na boowe...bardzo mi się podoba sama zapowiedz pracy...i licze że kiedyś zostanie ukończona :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Sith znasz moje zdanie i dlatego oddałem głos na Ciebie! Twojej pracy poprostu nie da sie trzymać kroku... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 22 Październik 2003 Autor Share Napisano 22 Październik 2003 tak wiedze jak piszecie, ale nikt nie wymianił tigera, a ta praca moim zdaniem zasluguje na wspomnienie o niej. moi faworyci to sith, tiger, misiekhc, Phantom hmm ciezka sprawa praca jest dobra, ale nie powala. nie amm do niej zadnych zastrzeżeń, moze poza brakiem tego czegoś....ale nadal to bardzo dobra praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi