Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nadszedł czas na preselekcję drugiej edycji Bitwy 2d. oto jej wyniki ponownie jest tylko 10 preselekcjionowanych, ale wynika to niestety z ilości zamieszczonych prac. Jak większosc zauważyła preselekcja opóźniła się, częsciowo z powodów mojej przeprowadzki do warszawy i cześciowo z innych przyczyn ktorych nie będe tu omawiać. za całośc przepraszam.

a oto wyniki.

ten Topic ma także sluzyc wyłonieniu waszego faworyta.

Wszystkim nomonowanym gratulujemy.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Początkowo moim faworytem był Phantom... bardzo mi się podobał pierwsze szkic, właściwie pomysł. Ale teraz widzę, że zwycięzca może być tylko jeden. Oddaję swój głos na pracę sith_LORD\'a

Napisano

dzięki wuka :)

Ja jeśli chodzi o pracę sith_lorda to mam pewne objekcje co do forumy obrazkowej...znaczy się comixowej...

ja głosowałem na boowe...bardzo mi się podoba sama zapowiedz pracy...i licze że kiedyś zostanie ukończona :)

pozdrawiam...

Napisano

tak wiedze jak piszecie, ale nikt nie wymianił tigera, a ta praca moim zdaniem zasluguje na wspomnienie o niej. moi faworyci to sith, tiger, misiekhc, Phantom hmm ciezka sprawa praca jest dobra, ale nie powala. nie amm do niej zadnych zastrzeżeń, moze poza brakiem tego czegoś....ale nadal to bardzo dobra praca.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności