_qb Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 witam! to moj pierwszy obrazek prezentowany na tym forum...sledze je od kilku miesiecy,ale jestem raczej poczatkujacy;] pracowalem nad nim kilka godzin. jest to muzeum grafiki. z zalozenia wizka ma byc raczej oszczedna jesli chodzi o srodki wyrazu. ciekawy jestem waszych opinii.... pozdrawiam
Gość skit Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Hehe, od razu widac ze jestes architektem(albo studenetem arch.)....ach ten ludzik. JAk na razie niewiele widac.....czekam na dalszy progres
tweety Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 _qb: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
_qb Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Napisano 22 Styczeń 2007 skit- nie za bardzo rozumiem o co chodzi z ludzikiem....czy to zarzut?...ale dzieki za komentarz,bo widze,ze jesli nie prezentuje sie audi tt,albo innej bety to ciezko otrzymac jakies rady
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 swietnie to wyglada :) ludzin na pierwszym planie jest bardzo splaszczony i o to chyba chodzilo skitowi ;] Render samego budynku dla mnie ok
Rekomendowane odpowiedzi