Napisano 21 Styczeń 200718 l witam! to moj pierwszy obrazek prezentowany na tym forum...sledze je od kilku miesiecy,ale jestem raczej poczatkujacy;] pracowalem nad nim kilka godzin. jest to muzeum grafiki. z zalozenia wizka ma byc raczej oszczedna jesli chodzi o srodki wyrazu. ciekawy jestem waszych opinii.... pozdrawiam
Napisano 21 Styczeń 200718 l Hehe, od razu widac ze jestes architektem(albo studenetem arch.)....ach ten ludzik. JAk na razie niewiele widac.....czekam na dalszy progres
Napisano 22 Styczeń 200718 l _qb: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Napisano 22 Styczeń 200718 l Autor skit- nie za bardzo rozumiem o co chodzi z ludzikiem....czy to zarzut?...ale dzieki za komentarz,bo widze,ze jesli nie prezentuje sie audi tt,albo innej bety to ciezko otrzymac jakies rady
Napisano 22 Styczeń 200718 l swietnie to wyglada :) ludzin na pierwszym planie jest bardzo splaszczony i o to chyba chodzilo skitowi ;] Render samego budynku dla mnie ok