Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie, wczoraj niestety zgon zalapal moj wyslozony 5 letni Canon A70. Zastanawiam sie teraz nad zakupen nowego cyfrzaka.

Budzet jaki chcialbym przeznaczyc na cyfrzaka max 2,7k.

Przeznaczenie aparatu: Tekstury, zdjecia rodzinne itp.

Zaden tam zemnie pasjonat fotografi tu czytaj nie jestem profesjonalnym fotografem. Chcialbym aby aparat byl funkcjonalny lecz zebym niemusial do niego dokupowac masy obiektywow i calego stufu ktory mnie wyniesie drugie tyle co aparat. Nie chclabym tez aby byla to cukierkowa zabawka jakich wiele na rynku.

Moze byc to hybryda automatu z lustrzanka. Troszke weszylem po necie znalazlem ciekawy okaz powiedzcie co onim sadzicie. Wyczytalem iz jest to najlepszy cyfrzak automat/hybryda wsrod aparatow do 2tys Fuji FinePix S6500 fd . Jakie inne mozecie polecic automto-hybrydy do kwoty 2700zl.

Czy moze lepiej pokusic sie i kupic Canona 400D? Dzieki za odp.

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 647
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

400D

jak porobisz hybrydą, a potem weźmiesz jakiekolwiek "lustro" to zobaczysz jaka jest różnica.

miałem:

Canon S60; S70; S2; S3; Nikona P2 (teraz dziecko nim foci) cechą tych aparatów jest to że nim ustawią ostrość to obiekt już odlatuje.

W lustrzance jest zdecydowanie szybciej - poza tym sie nie starzeje - zawsze potem możesz coś dokupić, zmienić - to są aparaty na lata