graphitt Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 dzisiaj dorwałem od kolegi nieuzywanego Graphira A6 i postanowiłem popróbować. to nie to samo co na papierze ale poćwiczyć trochę i można niezłe cudeńka robić. Postaram się z czasem :) narazie na początek 5 minut rysunku. możecie obrzucać błotem i wyzwiskami.
Dziamka Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 "błotoiwyzwisko" *plask* ;) nie no mnie sie szkic podoba :] fajna kreatura :)
graphitt Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Napisano 24 Styczeń 2007 niestety to nie taka prosta sprawa z tym tabletem. a do tego wszystkiego dołączył sie fakt że drivery od producenta są sprzed 3 lat około i potrafi to cudo zawieszać PS, tak że co 2 min trzeba robić save. pare prac poszło do kosza niestety. no ale powoli się ucze o co tu biega, choć to nie to samo co kartka papieru i ołówek, długopis czy co tam. ale coś mi się tam dziś naskrobało na szybko.
kxs Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Jak na początek fajnie. ciekawe szkice. a masz włączoną siłę nacisku? bo rysunki wyglądają trochę jakbyś ze stałym naciskiem pracował. pozdro
tweety Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 graphitt: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
graphitt Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Napisano 30 Styczeń 2007 z innej beczki, ale w calosci tabletem, oczywiście za wyjątkiem zdjęcia :). już trochę okiełznałem tablet, ale to i tak trudna zabawka.
Rekomendowane odpowiedzi