mant-raz Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 brak czasu, za godzine ucieka mi pociag :) final: i link do oryginalnej wielkości: http://www.kotynski.com/speeds/city/cit_11_orig.jpg
vv3k70r Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 podoba mi sie tu wszystko, ujecie jest interesujace i widze ze swiatelka sa rozlozne ladnie i z glowa... pierwszy raz widze zeby ten skrzywiony pedzel co ma udawac trawe tak sie wpasowal w scene :)
kipalol Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 niesamowite;] jesli to jest oklepane..to ja poprosze jeszcze wiecej takich obrazkow .
nicponim Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 swietne,przypomina troche pracki spartha i jeszczu paru innych:] narazie najlepsza z do tej pory umieszczonych:]pozdro!
Kseronarogu Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 wow... fajne... moj faworyt jak na razie^^
Gość obo Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Ekstra klimat jest na tym koncepcie :D To chyba największa zaleta.
mant-raz Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 zrobilem jeszcze 2 szybkie szkice, ale stwierdzilem, ze do kitu, wiec je polaczylem, potem stwierdzilem, ze to polaczone tez do kitu, wiec polaczylem z tym pierwszym...chwilowo jestem wyzuty z pomyslow i troche sztampowo jest...
Gość obo Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Pierwszy koncept najlpeszy moim zdaniem. Tylko jeszcze coś by mu się przydało żeby bardziej podkreślić że praca jest w temacie ;)
nicponim Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 ostatni bedzie fajny jezeli wywalisz ten pierwszy czerwony z przodu,zostawisz tylko te wysokie budynki-fajnie jezeli pierwszy plan zrobisz mocny,a reszte owiane mgla albo perspektywa powietrzna oddalisz. Caly czas moj faworyt,swietny klimat pracy,no i ta fantazja!;]
mant-raz Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 kolejny nocny update, dzieki za komenty, ale wprowadzily lekkie zamieszanie, bo nie wiem, ktory koncept wybrac, wiec pociagnalem dalej to ostatnie :) nicponim: jasna sprawa z persp. powietrzna i mgielka, bedzie tego jeszcze wiecej, zeby nawiazac do tematu jeszcze bardziej. ogolnie pomysl jest taki, zeby samo miasto bylo jednak troche na drugim planie, a na pierwszym jakby straznica...wrota do niego prowadzace. na razie ten domek jest taka jakby straznica, ale chyba bede musial cos z tym zrobic, zeby bardziej kojarzylo sie z takim przedsionkiem...moze z tylu zrobie jakies mury miasta...:D
ortheza Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 daj wiecej chmurek lub dymow :) zapowiada sie odjazdowo
mant-raz Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 zaczynaja sie dylematy...cieply background wyglada fajnie, ale jednak odciaga wzrok od pierwszego planu i sie zaczynaja zlewac imho, wiec ochlodzilem, pomacilem tez z chmurami na pierwszym planie...
bezio Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 ja bym dal inny kolor tego budynku bo on sie nie klei z reszta ;/
mant-raz Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 ...w troche inny desen :) inspirowane delikatnie pomyslem kipalola i obrazkiem maronskiego...dajcie znac ktory z 4 wyglada najlepiej... wersje podstawowe: i wersje stuningowane ;)
nicponim Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 najlepsza? ktoras z poprzednich stron;p dziwnie ten stwor wyglada;/ jednym slowem nie pasuje;p
maciekG Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 taaak ten stwor jest przekombinowany..:) wroc do wersji z budynkiem
mant-raz Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 dzieki Panowie, wycofalem sie z pomyslu stwora, zbyt slabo chyba oddawal temat, za to pojechalem bardziej w architekture, troche mnie to boli bo w sumie nic nowego nie wyczyniam, takich budowli troche juz mi sie zdarzylo wymotac...
nicponim Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 słuchaj nie dodawaj juz nic,szczerze to nawet ten łuk na górze to za duzo bo jakos odciaga ta przestrzen, nie pozwala tym budynkom wyjsc z tych chmur;p Dawaj detal i finish prace;]
maciekG Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 no racja..teraz najtrudniejsze cie czeka..czyli dodawanie szczegolow...powodzenia
mant-raz Napisano 17 Luty 2007 Autor Napisano 17 Luty 2007 ok, jak chcecie :) ale drobnych kosmetycznych poprawek sie nie ustrzege. zaczynam detalic i nadal nie wiem co zrobic z tym lukiem u gory, odciaga uwage od dolnej czesci, ale z drugiej strony daje wrazenie przestrzennosci, gigantycznosci miasta, probowalem go rozjasniac, chowac perspektywa powietrzna, ale nie wygladalo to lepiej niz teraz....na razie lece z detalem od dolu...
mant-raz Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 upd, nie gra mi ten fragment w ramce :mad:, moze ktos cos poradzi...
Fidiasz Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 mi sie troche nie podoba kolorysystyka chmur ale pierwszy plan jak najbardziej pozytywnie :D
maciekG Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 upd, nie gra mi ten fragment w ramce :mad:, moze ktos cos poradzi... marudzisz :) jest ok 4me dzordan..pora jak pora :)
Dzordan Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 tak po prawdzie to tez mysle ze marudzisz. ze jest fajno. Zasugerowałes ze cos jest nie tak to na siłe probowałem cos znalezc :)
mant-raz Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 hehe, dzieki, zmienilem kolor chmur i jednak musialem cos zrobic z ta strefa, co zaznaczylem, nie gralo mi jak cholera...
nicponim Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 moim skromnym zdaniem takie pojedyncze wyrwy z lawą odciagaja wzrok,sa nie potrzebne,jak cos to wez po calej dlugosci trzepnij takie lawy. Inna sprawa to trawa;] nie pasuje tu -ani kolor ani forma trawy- fajnie byloby jezeli idziesz juz w klimaty piekielne zrobic ciemny dol ,taka magme zaschnieta i tam mozesz dawac takie wycieki lawy. I zmien czlowieczka bo w tym kapeluszu jak jakis kodżiro z chin wyglada. Ostatnia rada- olej juz te pierduly typu-tu dam cos ,tam dam cos, bo to zapycha obrazek- nie jest dobrze gdy wszystko ma sie najednym obrazku;/ Dawaj szczegol teog co masz i wsip. pozdro!
ortheza Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 to jest troche jak 2 sklejone pracki :) jedna na gorze to faktyczne maisto w chmurach a druga to ta brama i lawa. wydaje mi sie ze chmuki musialbys troszke poprawic moze postrzepic bo teraz wygladaja troche jak przypalony kisiel :) sa za malo przezroczyste na krawedziach zwlaszca w miejscu gdzie przyslaniaja budynki
mant-raz Napisano 24 Luty 2007 Autor Napisano 24 Luty 2007 ktos jeszcze za wywaleniem lawy? bo nie moge sie zdecydowac, a musze w ciagu kilku godzin puscic jakiegos pseudo finala...=)
Rekomendowane odpowiedzi