wesoledi Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Witam Po dluzszej nieobecnosci postanowilem sobie cos wymodelowac. Jako obiekt do molestowania wybralem sobie gwiezdny scigacz Arrow z anime Oban Star Racers. Mozliwe,ze odejde troche od dokladnego klonowania i dodam pewne wlasne zmiany, niemniej koncepcja bedzie podobna. Modelowanie wykonywane w Blenderze.
wesoledi Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Napisano 29 Styczeń 2007 Maly up, jesli kogos to interesuje :)
Gość bluefer Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 No ładnie to wyglada, pokarz może siatkę i render jakiś.
wesoledi Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Napisano 29 Styczeń 2007 O prosze, jednak kogos to zainteresowalo :P Prosze render przykladowy (wiem, ... ubogi) i siateczka (tez wiem, ... fatalna)
czarodziej3D Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 wesoledi - wygląda ciekawie ale czeka cię jeszcze wiele pracy i to bardzo ciężkiej. Widzę że skorzystałem gównie z gotowych brał i je przekształciłeś ale teraz zrób kolejny krok i zacznij modelować bardziej skomplikowane kształty. Musisz przeglądać tutki o modelowaniu, nie ważne do jakiego będzie to programu istotny jest sposób. Szukaj własnych dróg i nie bój się eksperymentować z różnymi technikami.
wesoledi Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Napisano 30 Styczeń 2007 Dzieki, sprobuje. Nadal sie ucze, i pewnie jeszcze troche bede sie uczyc, o modelingu i nie tylko, no i obslugi blendera na dobrym poziomie. Ale uznalem, ze przyda sie jakis obiekt na ktorym bede mogl cwiczyc, uczyc sie itp, ktory dzieki poradom, itp stanie sie coraz lepszy, podobnie jak moje umiejetnosci.
Rekomendowane odpowiedzi