demigod Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 witma mam maly problem jak z autocada wyrzucam projekt 2d do maxa co tzreba zrobic zeby w maxie byly opisy tzn wymiary jakies odnosniki itp co nalezy zaznaczyc w maxie lub co nalezy zrobic w cadzie zeby wymiary ipt rzeczy byly widoczne w maxie hmm irytujace to jest troche przelacznaie sie miedzy programami thx
maciekG Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 hmm moze explodowanie wymiarow w cadzie pomoze..ale zgaduje..przyznaje sie :)
maverick sheep Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 heh nie da to nic nie wiem czy sie da mi sie nie udalo :) najlepiej mies wlaczonego cada i maxa :) i alt+tab moze nie najlepiej ale ja innej metody nie dam
demigod Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Napisano 29 Styczeń 2007 heh dzieki chlopaki tez tak probowlaem i narazie najlepsza metoda tak jak tu kolega maverick sheep powiedzila alt+tab hmm moze ktos cos wymysli poznije lub autodesk cos kiedys wypusci ze bedzie spoko :] narazie alt+tab :]
maverick sheep Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 a i jeszcze mi taki pomysl wpadl do glowy jak kocniecznie jest to potrzebne to wydrukowac do epsa- i w np corelu wyeksportowac do dwg -font moze wywalic ale wymiary powinien przerobic na linie i wtedy jak importujesz to bedzie dzialac ale z kolei nie wiem jak z warstwami :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi