Napisano 26 Październik 200321 l Postanowilem sprobowac wymodelowac komure oto renderki 1: hipoly siatka: i lowpoly siatka:
Napisano 26 Październik 200321 l heh, fajna siatka LowPoly.. tylko mi sie troche nie podoba ten owal taki wklesniety na wyswietlacz, moim zdaniem za duzy jest i na dole po prawej stronie cos takiego dziwnego jest jak babol... ale fajne :D u mnie sie ladowalo niecale 30 sekund :D
Napisano 27 Październik 200321 l poza tym ze owal nie jest owalem wszystko ladnie :) masz na nim duzo nierownosci - widac na pierwszym obrazku, siatka lowpoly wyglada ladnie ale po nadaniu meshsmootha widac ze cos sie pokopalo przynajmniej w 4 miejscach, no i jeszcze kilka punkcikow trzeba by leciutko przestawic :) to chyba wszystko
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor rzeczywiscie cos skopana siatka niewiem czemu sie tak dzialo ze przed meshmootem dobrze a potem juz nie i mialem problem ze gdy przez slice uciolem kawalek siatki z tylu to po nadaniu meshmoota strasznie to wygladalo teraz troche dodalem przyciski itd wiem ze jeszcze bede musial troche pozmieniac w siatce zeby to dobrze wygladalo ale niestety szkola i czasu duzo niemam bo duzo sprwadzianow mam i wogle ................. zaraz zamieszcze widok z boku tylko render zrobie
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor teraz tak patrze i widze ze tyl cos niepasuje bed emusial duzo pozmieniac
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor teraz tak patrze i widze ze tyl cos niepasuje bed emusial duzo pozmieniac
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor bede musial jescze pomajstrowac zeby byly rowne odstepy w tych bokach