TIMOTI Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Postanowilem sprobowac wymodelowac komure oto renderki 1: hipoly siatka: i lowpoly siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 wszystko ok poza tym ze mi sie to ze 20 minut ladowalo :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 heh, fajna siatka LowPoly.. tylko mi sie troche nie podoba ten owal taki wklesniety na wyswietlacz, moim zdaniem za duzy jest i na dole po prawej stronie cos takiego dziwnego jest jak babol... ale fajne :D u mnie sie ladowalo niecale 30 sekund :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 nom low jest robiaca i taka powinna byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 poza tym ze owal nie jest owalem wszystko ladnie :) masz na nim duzo nierownosci - widac na pierwszym obrazku, siatka lowpoly wyglada ladnie ale po nadaniu meshsmootha widac ze cos sie pokopalo przynajmniej w 4 miejscach, no i jeszcze kilka punkcikow trzeba by leciutko przestawic :) to chyba wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 11 Listopad 2003 Autor Share Napisano 11 Listopad 2003 rzeczywiscie cos skopana siatka niewiem czemu sie tak dzialo ze przed meshmootem dobrze a potem juz nie i mialem problem ze gdy przez slice uciolem kawalek siatki z tylu to po nadaniu meshmoota strasznie to wygladalo teraz troche dodalem przyciski itd wiem ze jeszcze bede musial troche pozmieniac w siatce zeby to dobrze wygladalo ale niestety szkola i czasu duzo niemam bo duzo sprwadzianow mam i wogle ................. zaraz zamieszcze widok z boku tylko render zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 11 Listopad 2003 Autor Share Napisano 11 Listopad 2003 teraz tak patrze i widze ze tyl cos niepasuje bed emusial duzo pozmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 11 Listopad 2003 Autor Share Napisano 11 Listopad 2003 teraz tak patrze i widze ze tyl cos niepasuje bed emusial duzo pozmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 11 Listopad 2003 Autor Share Napisano 11 Listopad 2003 bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 11 Listopad 2003 Autor Share Napisano 11 Listopad 2003 bede musial jescze pomajstrowac zeby byly rowne odstepy w tych bokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 no bok to masz troche skichany ale pracuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi