xMark Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 witam wlasnie udalo mi sie ukonczyc( dzieki waszej pomocy) moja pierwsza prace. i co powiecie?? sory za 2 posty ale blad jakis mi wyslaczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 nie wiem cos mi nie dziala wiec dam w załaczniku zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Powiem ze w pierwszym poscie zle linki wpisales:) - popraw je, albo usun, znaaaczna poprawa wzgledem tego co bylo wczesniej, teraz pobaw sie troche z teksturami, bo szczegolnie dywan jest makabryczny. Sciany nie maja az tak wielkiego bumpa i zadrapan tej wielkosci, rozejrzyj sie jak to wyglada w twoim pokoju, gdzie jest ciemniej itd, na ogol zarudzenia pojawiaja sie w postaci smug. ta lewa sciana jest zdecydowanie za jasna, tam tez chyba masz jakies dodatkowe niepotrzebne zrudlo swiatla. Meble strasznie mocno odbijaja swiatlo, osobiscie lubie takie mocne odbicia, ale jednak u ciebie sa przesadzone. pamietaj ze najjasniejszym punktem w obrazie bedzie okno ( o ile to scena dzienna ) bo to najintensywniejsze zrodlo swiatla. u ciebie to lampka i sciana sa zupelnie biale. decha od lozka nie zuca cienia, a powinna i to dosc dlugi i widac na lozku dwa cienie - jednen od okna a drugi nie wiadomo z kad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 dzieki za sugestje. postaram sie poprawic co nieco :D ale chyba nie jest najgorzej jak na nOOba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 DUZO lepiej niż poprzednio. ale ja bym zmienił troche kamerę. Ta jest jakaś za szerokokątna. Poza tym teksturki ale o tym juz było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 27 Październik 2003 Autor Share Napisano 27 Październik 2003 no tak teksturki, ale nigdzie nie moge znalezc odpowiednich, wiem ze sa linki i wogole ale nie ma odpowiednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Moim zdaniem pośpieszyłeś się z tą pracą. Powinieneś jeszcze troszkę nad nią popracować. Niema już co prawda praktycznie żadnych rażących błędów, prócz tej białej ściany po lewej i przesadnie rozciągniętej tekstury dywanu, ale nadal brakuje jej jakiegoś konkretnego pomysłu i ładnego wykończenia. Ale jak na początkującego to całkiem nieźle. [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 no twoj obrazek nie jest zly i tobie wierze ze to twoj pierwszy obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi