Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam wlasnie udalo mi sie ukonczyc( dzieki waszej pomocy) moja pierwsza prace. i co powiecie??

sory za 2 posty ale blad jakis mi wyslaczyl

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nie wiem cos mi nie dziala wiec dam w załaczniku zdjecia

Napisano

Powiem ze w pierwszym poscie zle linki wpisales:) - popraw je, albo usun, znaaaczna poprawa wzgledem tego co bylo wczesniej, teraz pobaw sie troche z teksturami, bo szczegolnie dywan jest makabryczny. Sciany nie maja az tak wielkiego bumpa i zadrapan tej wielkosci, rozejrzyj sie jak to wyglada w twoim pokoju, gdzie jest ciemniej itd, na ogol zarudzenia pojawiaja sie w postaci smug. ta lewa sciana jest zdecydowanie za jasna, tam tez chyba masz jakies dodatkowe niepotrzebne zrudlo swiatla. Meble strasznie mocno odbijaja swiatlo, osobiscie lubie takie mocne odbicia, ale jednak u ciebie sa przesadzone. pamietaj ze najjasniejszym punktem w obrazie bedzie okno ( o ile to scena dzienna ) bo to najintensywniejsze zrodlo swiatla. u ciebie to lampka i sciana sa zupelnie biale. decha od lozka nie zuca cienia, a powinna i to dosc dlugi i widac na lozku dwa cienie - jednen od okna a drugi nie wiadomo z kad.

Napisano
  • Autor

dzieki za sugestje. postaram sie poprawic co nieco :D

ale chyba nie jest najgorzej jak na nOOba??

Napisano

DUZO lepiej niż poprzednio. ale ja bym zmienił troche kamerę. Ta jest jakaś za szerokokątna. Poza tym teksturki ale o tym juz było.

Napisano
  • Autor

no tak teksturki, ale nigdzie nie moge znalezc odpowiednich, wiem ze sa linki i wogole ale nie ma odpowiednich

Napisano

Moim zdaniem pośpieszyłeś się z tą pracą. Powinieneś jeszcze troszkę nad nią popracować. Niema już co prawda praktycznie żadnych rażących błędów, prócz tej białej ściany po lewej i przesadnie rozciągniętej tekstury dywanu, ale nadal brakuje jej jakiegoś konkretnego pomysłu i ładnego wykończenia. Ale jak na początkującego to całkiem nieźle.

[soczek]

Napisano

no twoj obrazek nie jest zly i tobie wierze ze to twoj pierwszy obrazek

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.