Gość obo Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Jak w temacie. Sciągnąłem sobie filmik. Jest podzielony na trzy części i mają następujące rozszerzenie *.aa, *.ab, *.ac. Próbowałem WinRar'em ale się nie udało :/ Co mam z tym zrobić?
Gość obo Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 vv3k70r próbowałem. Nic to nie dało. illy dzięki. Ale nadal nie wiem jak to połączyć. Może jestem za tępy... Spróbowałem jeszcze raz WinRar'em i niby szło do końca, ale przy 99% pojawił się alert że archiwum jest uszkodzone. Więc teraz już nie wiem czy WinRar'em się nie da czy plik jest faktycznie uszkodzony :/
Gość obo Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Hmmm... jutro zobacze co i jak z tym programikiem. Ale z tego co wyczytałem to jakiś pseudo emulator Linuxa, więc ciekawe co z tego wyniknie. Dzięki
Gość obo Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 W końcu mi się udało rozwiązać problem (oczywiście z pomocą). Troche się naszukałem, więc jeśli ktoś miałby taki sam problem to odrazu napisze co trzeba zrobić ;) Należy scalić te pliki z rozszerzeniami *.aa itd. programem Total Commander. Aby to zrobić trzeba otworzyć program, zaznaczyć plik pierwszy (czyli z rozszerzeniem *.aa) i następnie wybrać opcje 'Plik>Scalaj pliki...'. Wynikiem będzie plik z rozszerzeniem *.out. Taki plik należy wypakować programem WinRar i jeśli to konieczne to jeszcze raz wypakowujemy już wypakowany plik i gotowe :) U mnie było konieczne wypakowanie plików dwa razy. Bo najpierw z pliku *.out wypakowałem plik *.rar, no i oczywiście z tego archiwum już normalny plik docelowy ;) Pozdrawiam
illy Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 wiesz, daje teorie (acz nad tc sie zastanawialem ale nie mialem jak stestowac) ale te aa ab ac to moga byc naprawde losowe typy kompresji (rozne programy je interpretuje) ale jak widac tc je lapie
Gość obo Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Zgadzam się z Tobą. A sposób (a właściwie program) którego użyłem może być jednym z wielu. Ale mimo to troche się naszukałem żeby coś z tym zrobić, więc napisałem, żeby w przyszłości niektórzy nie mieli z tym problemów ;)
Rekomendowane odpowiedzi