Napisano 8 Luty 200718 l Czesć wszystkim :D Jestem tu nowy, chce sie od was uczyć bo po tym co widze to mozna bardzo dużo. To na przywitanie zapodam jedna z moich prac.Jest to At-At z gwiezdnych wojen w low poly. Ma 980 Poly.Prosił bym was o surową ocene i o krótkie wytłumaczenie mi co źle zrobiłem ;p
Napisano 8 Luty 200718 l a to są kosmiczne ŻÓŁWIE? trochę przymulone :) dobrze ci wyszły, textury też dosyć ładne. Poprawiłbym im te nogi.... Zbyt długie, dziwne, zrób takie jak na żółwia przystało
Napisano 8 Luty 200718 l Tiger: to są AT-AT a nie kosmiczne zolwie, one tak wyglądają Tereh: pokaz siatke to bedzie mozna marudzic na modeling, a texturka mogla by byc o wiele lepsza, wiecej brudu, detali itp, teraz wygląda bardzo nijako i płasko. Ale ogolnie cool :) pozdrawiam Mirach
Napisano 8 Luty 200718 l a to są kosmiczne ŻÓŁWIE? trochę przymulone :) dobrze ci wyszły, textury też dosyć ładne. Poprawiłbym im te nogi.... Zbyt długie, dziwne, zrób takie jak na żółwia przystało Tiger ty Gwiezdnych wojen nie widzialeś czy sobie jaja robisz :> Jak dla mnie spoko wyglądają ;)
Napisano 8 Luty 200718 l Sam model wydaje się być całkiem ciekawy. Tekstura moim zdaniem zbyt jednolita. Aczkolwiek zmierza w dobrym kierunku :)
Napisano 8 Luty 200718 l Wg mnie...takie At-At'y LowPoly...no to raczej lepszych się nie zrobi:D Taki rym...Bit. Umc Umc Roftl Pozdro.
Napisano 8 Luty 200718 l Autor Zeby niezaśmiecać działu dam juz ten model tutaj.Jest to X-Wing se Star Wars, w low poly (810)poly.Oczywiscie dało by sie to zrobic lepiej :D , ja siede w tym tylko ponad 4 miesiace ...