superKOKO Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 Oto i moja odpowiedź na CITY IN THE CLOUDS. Moją inspiracją do tej pracy są trzy rzeczy: "Dzień Niepodległości" (a w zasadzie plakat do niego. stateg tam był wielki że hoho), Buka z "muminków" jak i piosenka "knajpa morderców" kultu. BO to miasto,(musicie wiedzieć) jest miastem złoczyńców. wielkie i powolne, nie sili sie na specjalną technike. Można sobie wyobrazić co czują ludzie gdy widzą go na horyzoncie- powoli (jak buka:)) zbliżającego się do ich wioski.
JmTm00 Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 nijak sie tu miasta dopatrzyc nie moge, moze pokazałeś z złej strony? Bardziej to wygląda jak tak jak piszesz "dzień niepodleglosci"
shi Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 nijak sie tu miasta dopatrzyc nie moge, hmm nie zgadzam sie! Ja tu miasto widze i to nie byle jakie, trzeb mieć wiecej fantazji ;p miasto to nie tylko kamienice, ratusze i wiezowce. Mi sie podoba przytłaczający klimat monumentalność i ogolnie pomysl w polaczeniu z opisem ("wyobrazić co czują ludzie gdy widzą go na horyzoncie- powoli jak buka:)"...) bardzo pobudza to wyobraźnie. szkoda tylko ze po ptokach i nie zdążysz tego skończyć pozdrawiam shi
superKOKO Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 hehe, dzięki wielkie, miło to słyszeć :)
Rekomendowane odpowiedzi