Napisano 28 Październik 200321 l zajelo mi to jakies 2 h z przerwami. jest to moje chyba 2nd pracka wykonana tabletem, a wiec czekam na komentarze i pomocne wskazowki. jeszcze jedna sprawa- probowalem zrobic relistyczna skore ale nie bardzo mi to wyszlo. jesli ktos wie jak to zrobic to hełp mi.
Napisano 28 Październik 200321 l wydaje mi sie ze ono jest troszke krzywe w ogole a powiedz lepiej z tabletem ? bo zastanwiam sie czy moze sobie nie sprawic za jakis czas..? w miejscu gdzie cialo nachodzi na oko sa chyba zle polozone cienie - przecierz cialo nie wtapia sie w oko tylko jest na nim, a u ciebie wyglada jakby oczko bylo scisniete - chyba ze tak mialo byc ?? :) podobaja mi sie strasznie prazki wokol zrenicy - gj tutaj
Napisano 28 Październik 200321 l Autor thx co do tableta to mozna zyc bez niego, ale wykonanie np. tych prazkow myszka byloby dla mnie bardziej pracochlonne a tak kilka machniec i ogtowe:P niestety nie rozumiem sprawy z tymi cieniami... przydaloby sie wiecej szczegolow i najlepiej jakas rada jak to poprawic.:)
Napisano 28 Październik 200321 l No oczko Ci krzywe troche wyszło.Źrenice by trza pzresunąć nieco i rogówke przy okazji bo wygląda to nieciekawie.Co do cieni przy spojeniu mięśni i oka są za głębokie a sama struktura płaska co widac w profilu po obu stronach. To trzeba poprawic no i pracuj:)
Napisano 29 Październik 200321 l Autor heh ok, juz wiem o co chodzi. postaram sie temu zaradzic jak znajde tylko czas:) thx
Napisano 29 Październik 200321 l oczko oczkiem, ale trochę z tego tła możnay przyciąć. Sam charakter obrazka i jego klimat bardzo mi odpowiada :D
Napisano 29 Październik 200321 l Autor hmm... cos skopalem i ta wersja oka ktora widac wyzej jest poprawiona, tamta mi sie skasowala:P czekam na komentarze i dalsze rady a, no i co z ta skora bo chcialbym wiedziec jak uzyskac realistyczny efekt (nie to na oku tylko zwykla skora)
Napisano 29 Październik 200321 l Jeśli ma to być w kontekscie ludzkiej twarzy, ten tutek powinien Ci pomóc: http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/idolayu/idolayu_1.asp Pozdrawiam :)