Drowller Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 zajelo mi to jakies 2 h z przerwami. jest to moje chyba 2nd pracka wykonana tabletem, a wiec czekam na komentarze i pomocne wskazowki. jeszcze jedna sprawa- probowalem zrobic relistyczna skore ale nie bardzo mi to wyszlo. jesli ktos wie jak to zrobic to hełp mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 wydaje mi sie ze ono jest troszke krzywe w ogole a powiedz lepiej z tabletem ? bo zastanwiam sie czy moze sobie nie sprawic za jakis czas..? w miejscu gdzie cialo nachodzi na oko sa chyba zle polozone cienie - przecierz cialo nie wtapia sie w oko tylko jest na nim, a u ciebie wyglada jakby oczko bylo scisniete - chyba ze tak mialo byc ?? :) podobaja mi sie strasznie prazki wokol zrenicy - gj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drowller Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 thx co do tableta to mozna zyc bez niego, ale wykonanie np. tych prazkow myszka byloby dla mnie bardziej pracochlonne a tak kilka machniec i ogtowe:P niestety nie rozumiem sprawy z tymi cieniami... przydaloby sie wiecej szczegolow i najlepiej jakas rada jak to poprawic.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 No oczko Ci krzywe troche wyszło.Źrenice by trza pzresunąć nieco i rogówke przy okazji bo wygląda to nieciekawie.Co do cieni przy spojeniu mięśni i oka są za głębokie a sama struktura płaska co widac w profilu po obu stronach. To trzeba poprawic no i pracuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drowller Napisano 29 Październik 2003 Autor Share Napisano 29 Październik 2003 heh ok, juz wiem o co chodzi. postaram sie temu zaradzic jak znajde tylko czas:) thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serinde Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 oczko oczkiem, ale trochę z tego tła możnay przyciąć. Sam charakter obrazka i jego klimat bardzo mi odpowiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drowller Napisano 29 Październik 2003 Autor Share Napisano 29 Październik 2003 hmm... cos skopalem i ta wersja oka ktora widac wyzej jest poprawiona, tamta mi sie skasowala:P czekam na komentarze i dalsze rady a, no i co z ta skora bo chcialbym wiedziec jak uzyskac realistyczny efekt (nie to na oku tylko zwykla skora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 Jeśli ma to być w kontekscie ludzkiej twarzy, ten tutek powinien Ci pomóc: http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/idolayu/idolayu_1.asp Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi