Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zajelo mi to jakies 2 h z przerwami. jest to moje chyba 2nd pracka wykonana tabletem, a wiec czekam na komentarze i pomocne wskazowki.

jeszcze jedna sprawa- probowalem zrobic relistyczna skore ale nie bardzo mi to wyszlo. jesli ktos wie jak to zrobic to hełp mi.

oko.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

wydaje mi sie ze ono jest troszke krzywe w ogole

a powiedz lepiej z tabletem ? bo zastanwiam sie czy moze sobie nie sprawic za jakis czas..?

w miejscu gdzie cialo nachodzi na oko sa chyba zle polozone cienie - przecierz cialo nie wtapia sie w oko tylko jest na nim, a u ciebie wyglada jakby oczko bylo scisniete - chyba ze tak mialo byc ?? :)

podobaja mi sie strasznie prazki wokol zrenicy - gj tutaj

Napisano

thx

co do tableta to mozna zyc bez niego, ale wykonanie np. tych prazkow myszka byloby dla mnie bardziej pracochlonne a tak kilka machniec i ogtowe:P

niestety nie rozumiem sprawy z tymi cieniami... przydaloby sie wiecej szczegolow i najlepiej jakas rada jak to poprawic.:)

Napisano

No oczko Ci krzywe troche wyszło.Źrenice by trza pzresunąć nieco i rogówke przy okazji bo wygląda to nieciekawie.Co do cieni przy spojeniu mięśni i oka są za głębokie a sama struktura płaska co widac w profilu po obu stronach. To trzeba poprawic no i pracuj:)

Napisano

hmm... cos skopalem i ta wersja oka ktora widac wyzej jest poprawiona, tamta mi sie skasowala:P

czekam na komentarze i dalsze rady

a, no i co z ta skora bo chcialbym wiedziec jak uzyskac realistyczny efekt (nie to na oku tylko zwykla skora)