Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

w ile powinna nagrac mi nagrywara 32x

330 mega czy to zalezy od plików i te rzeczy ponieważ dzisiaj nagrywałem i nagrało mi na płytke w 4:00 minuty to za duzo??? powedzcie co

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam!!!

Na predkosc nagrywania wplywa kilka czynnikow . Nie mozemy tu mowic o 330 mb albo nagrywasz pelna cd .bo inaczej porownania na nic sie niezdadza jezeli mamy do czynienia z 330 mb a nie z cala cd 700mb . Tak wiec ma na predkosc wypalania ilosc plikow i ich wielkosc . Predkosc hdd , buffor nagrywarki chociaz juz teraz nie ma takigo wielkiego znaczenia jak kiedys ;P wkoncy mamy smartburna i burnproofa , jakosc cd i predkosc z jaka mozna ja nagrac . I producent nagrywarki :) . Jezeli chodzi ci o te 330 mb w 4 min z predkoscia 32x to ci powiem ze moja 24x TEAC nagrywa pelne 700 w 3:50sec :) wiec sam wyciagnij wnioski !

Napisano

szczerze mowiac to nie slyszalem o nagrywarce ktora by nafrywala z predkocia 32x. Ja osobiscie mam 32/10/8 tyle ze 32 to jest predkosc odczytu, a nie nagrywania. I na tej mojej nagrywarce 330 MB nagrywa sie okolo 3 minut. Wiec jesli rzeczywiscie masz 32 ( :o ) to Ci sie dluuugo nagrywa

Napisano

witam

może wyjdzie, że się czepiam... ale to jest forum na temat 3ds max\'a... ale co tam... może się mylę :P