Anonymous Napisano 14 Październik 2002 Share Napisano 14 Październik 2002 w ile powinna nagrac mi nagrywara 32x 330 mega czy to zalezy od plików i te rzeczy ponieważ dzisiaj nagrywałem i nagrało mi na płytke w 4:00 minuty to za duzo??? powedzcie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Październik 2002 Share Napisano 14 Październik 2002 witam!!! Na predkosc nagrywania wplywa kilka czynnikow . Nie mozemy tu mowic o 330 mb albo nagrywasz pelna cd .bo inaczej porownania na nic sie niezdadza jezeli mamy do czynienia z 330 mb a nie z cala cd 700mb . Tak wiec ma na predkosc wypalania ilosc plikow i ich wielkosc . Predkosc hdd , buffor nagrywarki chociaz juz teraz nie ma takigo wielkiego znaczenia jak kiedys ;P wkoncy mamy smartburna i burnproofa , jakosc cd i predkosc z jaka mozna ja nagrac . I producent nagrywarki :) . Jezeli chodzi ci o te 330 mb w 4 min z predkoscia 32x to ci powiem ze moja 24x TEAC nagrywa pelne 700 w 3:50sec :) wiec sam wyciagnij wnioski ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Październik 2002 Share Napisano 14 Październik 2002 i jeszcze jedno jzeli nagrywasz sesja otwarta wiadomo ze bedzie sie dluzej cd nagrywala bo program dodaje jeszcze swoje pliki i nie dogrywa lid out zostawia otwarta sesje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eko Napisano 14 Październik 2002 Share Napisano 14 Październik 2002 szczerze mowiac to nie slyszalem o nagrywarce ktora by nafrywala z predkocia 32x. Ja osobiscie mam 32/10/8 tyle ze 32 to jest predkosc odczytu, a nie nagrywania. I na tej mojej nagrywarce 330 MB nagrywa sie okolo 3 minut. Wiec jesli rzeczywiscie masz 32 ( :o ) to Ci sie dluuugo nagrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreda Napisano 14 Październik 2002 Share Napisano 14 Październik 2002 witam może wyjdzie, że się czepiam... ale to jest forum na temat 3ds max\'a... ale co tam... może się mylę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi