tweety Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 (edytowane) Przeczytaj ZASADY zanim zapostujesz ! ZASADY: 1) Tytułuj tematy zgodnie z ustalonymi zasadami i tak, aby każdy wiedział o co chodzi i gdzie wchodzi : Layout: Flash: Logo: Problem: Projekt WWW: WebArtFolio: username Przykłady: Layout: firma prawnicza "Capone" Flash: animacja 04 Flash: gra "Bierki" Logo: mp4_area i systemy okienne Hendler Problem: jak połączyć Flash z PHP? Projekt WWW: Sklep Internetowy WebArtFolio: knysha 2) bądź miły kulturalny, nieś pomoc potrzebującym, nie PRZEKLINAJ, nie proś o CRACKI, PROGRAMY itp. 3) zawsze sprawdź czy poruszany przez Ciebie problem nie został już wcześniej poruszony albo rozwiazany. 4) nie zakładaj kolejnych wątków do prezentacji kolejnych logotypów czy layoutów. jeśli robisz coś na publiczny pokaz możesz zgromadzić wszystko w jednym zbiorczym wątku WebArtFolio Moderator usunie Twój post/temat, jeżeli nie będzie spełniał wymogu tego prostego regulaminu ! Pozdrawiamy Redakcja Max3d.pl jednoczesnie od dzisiaj proszę o zmianę nazwy wątków na zgodną z nowymi zasadami. moderatorzy przez pewien okres będą informować o zmianach w zasadach działu. potem będziemy usuwać wątki bez ostrzeżenia. Pozdrawiam tweety //18-02-2007 Dodałem dodatkowy podział ze względu na temat w nowym wątku knysha //3-04-2007 Dodałem dodatkową nazwę wątków: "Projekt WWW", do tego typu prac brakowało nazewnictwa. FAlcom //13-10-2008 Zmieniłem "Logotyp" na "Logo" knysha //25-11-2008 Edytowane 19 Grudzień 2008 przez Knysha
Rekomendowane odpowiedzi