QLa Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 Witam Forumowiczów To mój pierwszy model na forum - ze względu na ilość błędów popełnionych podczas modelowania porzucam projekt - nauczony doświadczeniem zaczynam nowy - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 to po co pokazujesz cos czego nie bedziesz konczyl? przeytaj jeszcze raz jak nazywa sie ten dzial ;o btw. samoloty zrbily sie tr3ndi i gr00wi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darken Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Zacznij nowy, ale pokazuj co tam robisz w tym temacie. Powodzenia. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronMacko Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Co znaczy porzucam...? Kazdy nastepny tez bedziesz porzucał ...? Jak dla mnie model, który pokazałeś moze nie powala na kolana ale jest spoko, a w czasie nakładania tekstur i renderewania pewnie tez sie sporo nauczysz. Pozdrowko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Witam kolegę z nad drugiego brzegu Wisły Ja na Twoim miejscu dokończyłbym ten model, texturami nadrobiłbyś jego niedoskonałości, ale sam zdecydujesz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi