Napisano 21 Luty 200718 l Pytanie jest tego typu. Mam tablet ustawiony na 1(glowny) monitor. myszka obsluguje za to 2monitory.w miare to wygodne. w miare. Czy jest jakis sposob zeby ustawicz przelaczanie tabletu z jednego monitora na 2 monitor za pomoca przycisku? nie chce rozciagac obszaru roboczego tabletu na 2 monitory. pzdr
Napisano 21 Luty 200718 l Zależy jaki masz tablet i jakie stery ja mam tak samo jak ty ustawione i mi wygodnie. W wakomie (przynajmniej na oficjalnych sterach) tego nie zrobisz. Pluginów i innych proggramików nie widziałem :) EDIT: Ja mam ustawione na 1 monitor i troszke zachacza o 2 i tam trzymam toolsy ;)
Napisano 21 Luty 200718 l da sie tak ustawic zeby przyciskiem zmieniac rodzaj mapowania z pen na mouse i na odwrot..ja mam tak bodajze w szopie ustawione, wiec rysowac moge normalnie a jak chce siegnac na pasek na drugim ekranie to przelaczam w ten tryb co piorko tak dziwnie chodzi :)
Napisano 21 Luty 200718 l da sie tak zrobic, trzeba programik malenki doinstalowac, chwilke pokonfigurowac i bedzie dzialalo, u mnie dziala: http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=114205#first_unread_post