zerocool Napisano 15 Październik 2002 Napisano 15 Październik 2002 mam wersję 1.0 i prubuję wyrenderować scenkę (gdzie jest ciemny korytarz, na podłodze woda, korytarz rozświetlają lampy, na końcu jest wyjście ) renderując standardowo przy użyciu defaultowego rendera z maxa wszystko wygląda super ... woda odbija światła i obiekty, daje refleksy na ścianach i suficie a jak renderuję brazilem to nie ma żadnych odbić ani w wodzie ani nigdzie indziej, cieniowania nie ma wogóle a światła dochodzące z zakamarków wogóle nie \"świecą\" i nic nie rozświetlają:( Prawdopodobnie coś źle ustawiam ale prubowałem wielu kombinacji i nic .... powiedzcie co może być nie tak?
Gość User190 Napisano 15 Październik 2002 Napisano 15 Październik 2002 A próbowałeś z materiałami z brazila? :-)
zerocool Napisano 16 Październik 2002 Autor Napisano 16 Październik 2002 eee to chyba będzie naiwne pytanie ale wynika z tego że brazila dopiero prubuję rozgryźć jak już pisałem wcześniej......w brazilu są materiały? gdzie? w material editorze?
Gość User190 Napisano 18 Październik 2002 Napisano 18 Październik 2002 Niom, na to wyglada :-) Materiały w material editorze sa i czekają - enjoy it 8-)
Rekomendowane odpowiedzi