junak Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 technika - długopis, obrobka w GIMP\'ie na początek "ale myślący głośno"
boba Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 witam!! praca ... przyznam nieco przygnebia mnie... pozytywnie, \"ciekawy\" efekt z tą obdartą kartką hehe, taż popieram gimp\'a !! [spox] heh ... czekam na wiecej, bo zapowieda sie \"klimatycznie\"
junak Napisano 30 Październik 2003 Autor Napisano 30 Październik 2003 dobra dobra co z krytyką !!! a ta obdarta kartka to efekt zdjecia cyfrowego strony zeszytu
Cpt.Obvious Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 bardzo ładna praca, ma ze tak powiem charakterek.Tu nie ma sie co za duzo czepiac bo to i styl i sama pracka taka ekspresywna.Nawet zeszytowa kratka cus tu dobrego w pracy robi :)
junak Napisano 30 Październik 2003 Autor Napisano 30 Październik 2003 wypowiedz samego moderatora zmotywuje mnie do wykonanie 146% normy i wyslania innych prac z cyklu....
kora Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 kurcze chlopie widac ze masz swoj styl... jak dla mnie to to sie calkiem na graffiti nadaje:P ta pierwsz praca jest niesamowita:) pzdr
junak Napisano 16 Październik 2004 Autor Napisano 16 Październik 2004 po przerwie wracam z bosem przes jedno s z konca łozka za to
junak Napisano 21 Październik 2004 Autor Napisano 21 Październik 2004 aby ozywic komentarze ktorych od roku jest az tyle wrzucam to
Rekomendowane odpowiedzi